Emrat e pemëve në gjuhën angleze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Other admin 0

Emrat e pemëve në gjuhën angleze

GAME INFO
Ky është një kuiz për pemët se si quhen në gjuhën angleze. Testoni veten se sa dini rreth emrave të pemëve se si quhen në gjuhën angleze.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne gjuhen angleze.rnrnKuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht dhe shqip, kuize te ndryshme anglisht, gjuha angleze, gjuhe angleze dhe gjuhe shqipe, English Quiz, Apple, Strawberry, Peach, Pear, Grape, Blackberry, Cherries, Banana, Plums, Orange, Teste anglisht, teste te ndryshme ne gjuhen angleze, gjuha angleze,

PLAY NOW!
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.