Kuizi Biologjia pjesa e 20

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Other admin 0

Kuizi Biologjia pjesa e 20

GAME INFO
Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 20 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit te semimaturës, matures apo testit pranues në fakultet. rnrnrnTeste, Kuize, Matura, Semimatura, Insulina, Hormonet, Biologjia, Teste nga Biologjia, Ushqimi, Rrugët e frymëmarrjes, Faringu, Laringu, Epiglotisi, Duodenumi, Mpiksja e gjakut, Hemostaza, Vitaminat, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina K, Vitamina A, Qelizat e kuqe të gjakut, Eritrocitet, Leukocitet, Monocitet, Miocitet, Materiali qelizor, Muri qelizor, Qelizat e bimëve, Qelizat e kërpudhave, Bimët, Kërpudhat, Kloroplastet, Endoplast, Protoplast, Citoplast, Aminoacidet, Proteinat, Acidi nukleik i fagut, Qelizat, Qeliza, Profagu, Profag, Gjenet, Kanceri, Gjenet Onkogjene, Renditja (sekuenca) e bazave tek acidi nukleik, Ligazat, ADN, ARN, Zbulimi i qelizës, Robert Huku, Luis Paster, Flemingu, Levenhuku,

PLAY NOW!
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY